Consilierea nutriţională pe segmentul pediatric şi al adulţilor se poate onora în această perioadă numai telefonic. În acest sens, vă recomandăm să ne scrieţi pe adresa de mail contact@vindecadai.ro, menţionând diagnosticul medical şi un istoric complet al copilului/adultului, din care să reiasă problemele cu care se confruntă în prezent.

Ulterior, în timpul unei conversații telefonice de 30 min persoana consiliată va primi un protocol nutriţional personalizat, adaptat diagnosticului stabilit de medic, compus dintr-o dietă adecvată, dar şi din remediile nutriţionale adaptate fiecărei situaţii în parte.

400lei

Durata: 30 min

Acest serviciu se va desfăşura telefonic, indiferent de locaţia persoanei consiliate

Toate solicitările se trimit pe mail la adresa contact@vindecadai.ro , menţionându-se numele şi prenumele, vârsta, diagnosticul şi un istoric cuprinzător al persoanei consiliate.

    * Consilierea nutriţională nu substituie consultul medical direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi analizelor medicale. Pacientul este sfătuit să consulte un medic de specialitate înainte de consilierea nutrițională, în vederea stabilirii unui diagnostic cât mai clar. Ulterior, pe baza diagnosticului stabilit de către un medic este recomandat serviciul consilierii nutriționale.

    * Consilierul nutriţional nu poartă nicio responsabilitate sau răspundere în urma deciziilor luate de către persoanele consiliate.