TEHNICIAN NUTRIŢIONIST DUMITRU BĂLAN

Consilierea nutriţională pe segmentul pediatric se poate onora în acest moment numai pe baza Mineralogramei (Analiza tisulară a firului de păr). Pentru mai multe detalii referitoare la această analiză, este recomandat să ne scrieţi la adresa de mail contact@vindecadai.ro, menţionand diagnosticul medical şi un scurt istoric al copilului, din care să reiasă problemele cu care se confruntă în prezent. 

* Acest serviciu se va desfăşura telefonic, indiferent de locaţia reşedinţei.
* Toate programările se fac trimiţând un e-mail la contact@vindecadai.ro .
* Mineralograma nu divulgă diagnosticul medical al copilului, acesta putandu-se stabili numai de către un medic, pe baza investigaţiilor recomandate.

* Consilierea nutriţională nu substituie consultul medical direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi analizelor medicale. Pacientul este sfătuit să consulte un medic de specialitate înainte de consilierea nutritională, în vederea stabilirii unui diagnostic cat mai clar. Ulterior, pe baza diagnosticului stabilit de către medicul pediatru este recomandat serviciul consilierii nutritionale.
* Consilierul nutriţional nu poartă nicio responsabilitate sau răspundere în urma deciziilor luate de către persoanele consiliate.