Consilierea nutriţională pe segmentul pediatric şi al adulţilor se poate onora în această perioadă numai telefonic. In acest sens, vă recomandăm să ne scrieţi pe adresa de mail contact@vindecadai.ro, menţionand diagnosticul medical şi un istoric complet al copilului/adultului, din care să reiasă problemele cu care se confruntă în prezent.
Ulterior, în timpul unei conversatii telefonice de 30 min persoana consiliată va primi un protocol nutriţional personalizat, adaptat diagnosticului stabilit de medic, compus dintr-o dietă adecvată, dar şi din remediile nutriţionale adaptate fiecărei situaţii în parte. 

* Acest serviciu se va desfăşura telefonic, indiferent de locaţia persoanei consiliate;
* Durata consilierii nutriţionale=30 min;
* Costul consilierii nutriţionale=300 RON;
* Toate solicitările se trimit pe mail la adresa contact@vindecadai.ro , menţionandu-se numele şi prenumele, varsta, diagnosticul şi un istoric cuprinzător al persoanei consiliate.

* Consilierea nutriţională nu substituie consultul medical direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi analizelor medicale. Pacientul este sfătuit să consulte un medic de specialitate înainte de consilierea nutritională, în vederea stabilirii unui diagnostic cat mai clar. Ulterior, pe baza diagnosticului stabilit de către un medic este recomandat serviciul consilierii nutritionale.
* Consilierul nutriţional nu poartă nicio responsabilitate sau răspundere în urma deciziilor luate de către persoanele consiliate.