MEDIC SPECIALIST PEDIATRIE INGRID BALAN

Program de consultaţii: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, orele 08,45-10,30 si 13,15-16,30. 
Adresă cabinet: Bd. Bucurestii Noi, Nr 50 A, Etaj 1, Sect 1 (in incinta clinicii medicale ASY MED )
E-mail: contact@vindecadai.ro

TARIFE
* Consultaţie
 pediatrie generală (durata 25 min-stabilire diagnostic si tratament acut in vederea abordarii patologiei generale: infectii ale cailor respiratorii, infectii digestive, urinare ) = 200 RON
* Consultatie nou-nascuti, puericultură si diversificarea alimentatiei (durata 25 min ) = 200 RON
* Consultatie cu stabilirea diagnosticului si furnizarea protocolului terapeutic pentru patologia digestivă  ( durata 45 min- hipotrofie ponderala, malabsorbtie, maldigestie ) = 300 RON. Reevaluarea copilului si actualizarea protocolului recomandat in timpul consultatiei se vor face la fiecare 3 luni la cabinet sau mai devreme, la nevoie.
* Consultaţie cu stabilirea diagnosticului si furnizarea protocolului terapeutic naturopat în sfera DAI ( durata 45 min- dermatită atopică, alergii alimentare, alergii respiratorii, intoleranțe alimentare )= 300 RON. Acest consult consta in oferirea de informatii cu privire la regimul alimentar, administrarea unui protocol personalizat de suplimente ( probiotice, enzime digestive, vitamine, minerale, antioxidanti, acizi grasi ), in functie de nevoile terapeutice ale fiecarui copil in parte, avand scopul reechilibrarii florei intestinale si a corectatii deficientelor nutritionale individuale ). Reevaluarea copilului si actualizarea protocolului recomandat in timpul consultatiei DAI se vor face la fiecare 3 luni la cabinet sau mai devreme, la nevoie.
* Consultatie in sfera tulburărilor de spectru autist si a intarzierii in dezvoltarea limbajului ( durata 45 min – consta in administrarea unui protocol naturopat de suplimente, axat pe detoxifierea usoara a organismului, pe corectarea deficientelor nutritionale specifice acestor afectiuni si pe solutionarea problemelor de natura digestiva ) = 300 RON. Reevaluarea copilului si actualizarea protocolului recomandat in timpul consultatiei se vor face la fiecare 3 luni la cabinet sau mai devreme, la nevoie.
* Consultatie de reevaluare ( durata 25 min- consta in actualizarea protocolului terapeutic stabilit la cabinet in timpul consultatiei de 45 min/ interpretarea analizelor )= 200 RON
* Actualizarea tratamentului prin intermediul e-mailului=200 RON ( optiune adresata doar pacientilor din strainatate care au fost la o prima consultatie cu copilul, dar care nu se pot deplasa fizic la cabinet in timpul consultatiilor de evaluare stabilite la 3-6 luni distanta fata de prima consultatie generala ).
In situatia in care pacientii din strainatate opteaza pentru actualizarea tratamentului prin intermediul e-mailului , contravaloarea sumei de 200 RON se va achita in contul SC FUTURE CLINIC SRL, IBAN RO66 RZBR 0000 0600 1914 7684, deschis la Raiffeisen Bank, atasandu-se la mailul trimis dovada platii, fisa ultimei consultatii, rezultatul investigatiilor efectuate (daca este cazul) si evolutia starii de sanatate a copilului.
* Interpretarea analizelor la cabinet sau prin intermediul e-mailului ( consta in interpretarea investigaţiilor efectuate + recomandarea protocolului terapeutic aferent) = 100 RON. In situatia interpretarii analizelor pe e-mail, contravaloarea sumei de 100 RON se va achita in contul SC FUTURE CLINIC SRL, IBAN RO66 RZBR 0000 0600 1914 7684, deschis la Raiffeisen Bank, atasandu-se la mailul trimis dovada platii, fisa consultatiei si rezultatul investigatiilor efectuate.

* Toate programările se fac telefonic la +40726 718 293 , de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09,00-19,00.
* Toate consultatiile pediatrice se desfasoara „numai” la cabinetul medical, indiferent de natura patologiei, iar prezenta copilului este obligatorie.
* Nu onoram consultatiile online sau cele telefonice.
* Interpretarea analizelor poate fi solicitata numai de parintii copiilor care au fost consultati fizic de d-na dr Ingrid Balan.
* Plata consultaţiei la cabinet se face in numerar.
* Neconfirmarea programarii cu cel putin 24 de ore inainte de data stabilita a consultatiei atrage dupa sine anularea acesteia.
* Intârzierea cu 15 min după intervalul orar stabilit iniţial atrage după sine anularea programării făcute.