MEDIC SPECIALIST PEDIATRIE INGRID BĂLAN

Program de consultaţii

  • 08:45 - 10:30

    13:15 - 16:30

TARIFE

Toate programările se fac telefonic la +40726 718 293, de Luni până Vineri, în intervalul orar 9:00 - 19:00.

Consultaţie pediatrie generală

Durata: 25 min

Stabilire diagnostic și tratament acut în vederea abordării patologiei generale: infecții ale căilor respiratorii, infecții digestive, urinare.

350 lei
Consultație nou-născuți, puericultură și diversificarea alimentației

Durata: 25 min

350 lei
Consultație cu stabilirea diagnosticului și furnizarea protocolului terapeutic pentru patologia digestivă

(hipotrofie ponderala, malabsorbtie, maldigestie)

Durata: 45 min

Reevaluarea copilului și actualizarea protocolului recomandat în timpul consultației se vor face la fiecare 3 luni la cabinet sau mai devreme, la nevoie.

500 lei
Consultaţie cu stabilirea diagnosticului și furnizarea protocolului terapeutic naturopat în sfera DAI

(dermatită atopică, alergii alimentare, alergii respiratorii, intoleranțe alimentare)

Durata: 45 min

Acest consult constă în oferirea de informații cu privire la regimul alimentar, administrarea unui protocol personalizat de suplimente (probiotice, enzime digestive, vitamine, minerale, antioxidanți, acizi grași), în funcție de nevoile terapeutice ale fiecărui copil în parte, având scopul reechilibrării florei intestinale și a corectarii deficientelor nutriționale individuale. Reevaluarea copilului și actualizarea protocolului recomandat în timpul consultației DAI se vor face la fiecare 3 luni la cabinet sau mai devreme, la nevoie.

500 lei
Consultație în sfera tulburărilor de spectru autist și a întârzierii în dezvoltarea limbajului

Durata: 45 min

Consta în administrarea unui protocol naturopat de suplimente, axat pe detoxifierea ușoară a organismului, pe corectarea deficientelor nutriționale specifice acestor afecțiuni și pe soluționarea problemelor de natura digestivă. Reevaluarea copilului și actualizarea protocolului recomandat în timpul consultației se vor face la fiecare 3-6 luni la cabinet sau mai devreme, la nevoie.

500 lei
Consultație de reevaluare

Durata: 25 min

Consta în actualizarea protocolului terapeutic stabilit la cabinet în timpul consultației de 45 min sau a interpretării analizelor.

350 lei
Actualizarea tratamentului prin intermediul e-mailului

Opțiune adresată doar pacienților din străinătate care au fost la o primă consultație cu copilul, dar care nu se pot deplasa fizic la cabinet în timpul consultațiilor de evaluare stabilite la 3-6 luni distanță față de prima consultație generală.

În situația în care pacienții din străinătate optează pentru actualizarea tratamentului prin intermediul e-mailului , contravaloarea sumei de 350 RON se va achita în contul SC FUTURE CLINIC SRL, IBAN RO66 RZBR 0000 0600 1914 7684, deschis la Raiffeisen Bank, atașându-se pe adresa de mail contact@vindecadai.ro dovada plății, fișa ultimei consultații, rezultatul investigațiilor efectuate (dacă este cazul) și evoluția stării de sănătate a copilului.

350 lei
Interpretarea analizelor

La cabinet sau prin intermediul e-mailului, constă în interpretarea investigaţiilor efectuate + recomandarea protocolului terapeutic aferent.

În situația interpretării analizelor pe e-mail, contravaloarea sumei de 250 RON se va achita în contul SC FUTURE CLINIC SRL, IBAN RO66 RZBR 0000 0600 1914 7684, deschis la Raiffeisen Bank, atașându-se la mailul trimis dovada plății, fișa consultației și rezultatul investigațiilor efectuate.

250 lei
  • Toate programările se fac telefonic la +40726 718 293 , de Luni până Vineri, în intervalul orar 9:00 - 19:00.
  • Toate consultațiile pediatrice se desfășoară "numai" la cabinetul medical, indiferent de natura patologiei, iar prezența copilului este obligatorie.
  • Nu onorăm consultațiile online sau cele telefonice.
  • Interpretarea analizelor poate fi solicitată numai de părinții copiilor care au fost consultați fizic de d-na dr Ingrid Balan.
  • Plata consultaţiei la cabinet se face în numerar.
  • Neconfirmarea programării cu cel puțin 24 de ore înainte de data stabilită a consultației atrage după sine anularea acesteia.
  • Întârzierea cu 15 min după intervalul orar stabilit iniţial atrage după sine anularea programării făcute.